СПОСОБ ПРИМЕНЕНИЯ
КУЛЬТУРА | ВРЕМЯ ПРИМЕНЕНИЯ | ЗАТРАТЫ УДОБРЕНИЙ | ДОБАВЛЕНИЕ КАРБАМИДА | ||
---|---|---|---|---|---|
МЛ/10Л | Л/ГА | Г/10Л | КГ/ГА | ||
БУРЯК | З 8 – 10 ЛИСТКІВ 3 – 4 ОБРОБКИЗ ІНТЕРВАЛОМ 10 – 14 ДНІВ | 150 – 350 | 4 – 9 | ДО 500 | ДО 10 |
КАРТОПЛЯ | ПЕРЕД ЦВІТІННЯМ 2 – 4 ОБРОБКИЗ ІНТЕРВАЛОМ 10 – 14 ДНІВ | 170 – 350 | 6 – 12 | ДО 200 | ДО 10 |
РІПАКУ ТЕПЛИЦІ | ПІСЛЯ ПОЧАТКУ ЦВІТІННЯ 2 – 4 ОБРОБКИ З ІНТЕРВАЛОМ 10 – 14 ДНІВ | 150 – 350 | 4 – 9 | ДО 500 | ДО 10 |
ОВОЧІ НА ПОЛІ | ЧЕРЕЗ 2 ТИЖНІ ПІСЛЯ ВИСАДКИ 3 – 5 ОБРОБКИ З ІНТЕРВАЛОМ 10 – 14 ДНІВ | 100 – 200 | 3 – 8 | ДО 150 | ДО 5 |
СУНИЦЯ | 2 – 3 ОБРОБКИ ПЕРЕД ЦВІТІННЯМ | 150 – 250 | 4 – 9 | ДО 50 | ДО 2 |
САД,ВИНОГРАД | ВЕСНОЮ ПЕРЕД ЦВІТІННЯМ 2 – 3 ОБРОБКИ З ІНТЕРВАЛОМ 10 – 14 ДНІВ | 60 – 120 | 6 – 12 | ДО 30 | ДО 3 |
ВОСЕНИ ЗА 3 ТИЖНЯ ДО ЗБОРУ ВРОЖАЮ | 60 – 120 | 6 – 12 | ДО 30 | ДО 3 | |
ОВОЧІ У ТЕПЛИЦІ | ПІСЛЯ УКОРІНЕННЯ РОСЛИН | 60 – 100 | 3 – 6 | ДО 30 | ДО 2 |
В ПЕРІОД ВЕГЕТАЦІЇ 2 – 3 ОБРОБКИ | 60 – 100 | 3 – 6 |